Het roelifant-logo

project afbeelding terug naar portfolio

Info

Als eerste echte opdracht van mijn opleiding IMD moest ik het logo van mijn (toen nog toekomstige) portfolio website maken. Ik liet me voor het ontwerp van mijn logo inspireren door mijn eerste online persona, genaamd "roelifant". "roelifant" ging gepaard met bruine en oranje tinten en het moest natuurlijk de trekken van een olifant hebben. Ik heb lang aan dit logo gewerkt, zowel op papier als digitaal in illustrator. Voor mijn eerste opdracht experimenteerde ik met alles. Ik paste de gulden snede toe en ik woog elke mogelijke verhouding af. Uiteindelijk is dit vreemde stel krullen de uitkomst geworden.

Proces

De docenten moedigden de studenten aan om zo veel mogelijk te schetsen en zoveel mogelijk nieuwe dingen te proberen voor dat we iets digitaal begonnen uit te werken. Zo gezegd zo gedaan.

afbeelding van proces afbeelding van proces afbeelding van proces afbeelding van proces afbeelding van proces afbeelding van proces afbeelding van proces afbeelding van proces afbeelding van proces afbeelding van proces afbeelding van proces afbeelding van proces afbeelding van proces afbeelding van proces afbeelding van proces

Ga terug naar

het portfolio