Over deze blog

Hallo! Mijn naam is Roel Van Rossen en ik studeer Interactive Multimedia Design aan de Thomas More Hogeschool te Mechelen. Maar mijn opleiding is al bijna achter de rug. In mijn laatste semester mag ik een stage lopen bij Mia Interactive, een fris bedrijfje in Antwerpen dat zich bezig houdt met web development en digitale marketing. Het is op deze bescheiden weggemoffelde blog dat ik mijn ervaringen tijdens de stage documenteer. Zodat toekomstige archeologen zeker zullen weten hoe zwaar ik met drupal heb liggen worstelen tijdens mijn eerste weken. Belangrijk!

Ik heb in mijn richting al veel geleerd over web development maar nu is het het moment van de waarheid. Nu ben ik pas écht bezig en nu zal blijken of ik mijn studentenkennis dan ook kan toepassen in echte situaties. Dit is voor mij een kans om eindelijk van nut te zijn en belangrijk werk te verrichten. Of om een hele boel professionele mensen zwaar in de weg te liggen met mijn incompetentie. Maar geen zorgen! Mia en ik zullen samen ons best doen om er voor te zorgen dat ik snel genoeg zal mee zijn in het professionele leven, en dat ik uiteindelijk met een gerust hart kan afstuderen.

Ik heb er al zeker zin in!